Life Actions by Nikos Doulamis & Xenia Georgiadou - Facebook

Life Actions by Nikos Doulamis & Xenia Georgiadou - Facebook
Life Actions by Nikos Doulamis & Xenia Georgiadou - Facebook

Translation

Νυχτερινό Τραγούδι

Νυχτερινό Τραγούδι
Περδικάρης Αντώνης

HPA

HPA
Hellenic Pilots Association

ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.

Επισκεψεις

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

Γεννημένη στην Αθήνα το έτος 1971.
Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Γούση κι έχουν ένα γιό 3 ετών τον Άγγελο.

Γεννήθηκα το 1971...εκεί που οι ορίζοντες  χαράχτηκαν μέσα μου βαθειά στη  θέα της ζωγραφισμένης αγωνίας  του προσώπου της μητέρας μου  όταν αντίκρυσα το βλέμμα της με απορία.....τα ερωτηματικά μου αμέτρητα με την εξέλιξη της πορείας στην εφηβεία μου.....πάντα γεμάτα αντίδραση στο κατεστημένο.....ερωτηματικά και απορίες που συζητούσα ασταμάτητα  και με τους δύο  μου γονείς....που με δίδαξαν την εκτίμηση....το σεβασμό.....και  μου χάρισαν την έντονη προσωπικότητα μου. Με τη συμπαράσταση και την καθοδήγηση τους  φοίτησα σε Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο και ως αριστούχος αποφοίτησα από τον Τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών με την ειδικότητα του Βοηθού Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηριών. Στη συνέχεια ακολούθησα στο Ηνωμένο Βασίλειο την Φυσικοθεραπεία και πιο συγκεκριμένα ειδικεύτηκα  στη  Μαιευτική και Εγκεφαλική Παράλυση, όπου παράλληλα με τις σπουδές και μετά την αποφοίτηση μου εργάσθηκα σε Φυσικοθεραπευτήρια και Νοσοκομειακές Στρατιωτικές Μονάδες.
Απέκτησα Δίπλωμα Χειριστή Laser στην Ιατρική  το έτος 1995, με υποτροφία,  και άριστη βαθμολογία για την επιτυχή παρακολούθηση  600 ωρών Θεωρίας και Εργαστηρίων που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία  Laser στην Ιατρική, με τη συνδρομή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Παράλληλα παρακολούθησα  ετήσιο  σεμινάριο όπου και απέκτησα δίπλωμα συμμετοχής με θέμα «Παιδεία-Καθοριστικός Παράγων της Ζωής κάθε ανθρώπου. Το δικαίωμα στην Παιδεία του Ατόμου με Ειδικές Ανάγκες» που διοργάνωσε η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών.
Στη συνέχεια απασχολήθηκα στην  Ψυχική Υγεία 6 έτη ως  Φυσικοθεραπεύτρια  όπου και απέκτησα τον τίτλο Μ.Sc. in Mental Health Diplomatic Relations & High-Society Etiquette. Πιο συγκεκριμένα aπασχολήθηκα σε Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης που εντάσσεται στο Υπουργείο Υγείας με το πρόγραμμα Ψυχαργώς ΒΦάση όπου και με την απόφαση  του Δ.Σ. της Μονάδας έφυγα για τις Βρυξέλλες για να εκπαιδευτώ στην Κατάρτιση Εργαζομένων στη Ψυχική Υγεία σε συνεργασία πάντα με το Πρόγραμμα  Leonardo Da Vinci  και της Πανελλαδικής Ενωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Κοινωνική  Επανένταξη. Ως εργαζόμενη της Μονάδας απασχολήθηκα σε ειδικότητες Διοικητικών Υπηρεσιών, Αρχηγού Πυροπροστασίας, και Υπεύθυνης  Δημοσίων Σχέσεων (λόγω των επαφών με την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα του  Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Γ. Χαρδαλιά που στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε αίτημα μας).
Είμαι συντάκτρια κειμένων και εξωτερική συνεργάτης Αθηνών στο μηνιαίο διαδικτυακό περιοδικό Charity the e-magazine του πολυαγαπημένου  και καρδιακού μου φίλου Αλέξανδρου Τανασκίδη.
Ανήκω επίσης στη Συντακτική Ομάδα της εβδομαδιαίας εφημερίδας Weekend X-Press του αγαπημένου μου  και πολύ καλού φίλου Διονύση Πολίτη.
 Δραστηριοποιούμαι 6 χρόνια στην προστασία των άστεγων μικρών 4ποδων φίλων μας στο Πρόγραμμα της Επιτροπής Προστασίας του Δήμου Βύρωνα. Γενικότερα οι δράσεις μου επεκτείνονται σε πάρα πολλές ακόμη ενότητες, ανέφερα πιο συγκεκριμένα τις σημαντικότερες.Η απόφαση μου να συνεισφέρω στον πολίτη  κατόπιν πολύ ώριμης σκέψης ήταν τιμή μου όταν ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Γ.Χαρδαλιάς εμπιστεύτηκε στο πρόσωπο μου..την επίλυση, τη γνώμη, τις ιδέες, ακόμα και τις ενδεχόμενες προτάσεις για τα ζητήματα του ανθρώπινου παράγοντα στο Δήμο μας. Στις εκλογές του 2011 ήμουν ξανά υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη "ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" του Νίκου Χαρδαλιά ενώ στην πορεία αυτών των ετών  προσφέρω  τις υπηρεσίες μου ως διοικητική σύμβουλος στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βύρωνα  & ενεργά ακόμη στο Κέντρο Μελέτης Χορού & Έρευνας Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν που ανήκει στο Δήμο Βύρωνα. Είμαι Εκπρόσωπος της Επιτροπής Διαβούλευσης. Στο Φεστιβάλ Πολιτισμού 2013 συμμετείχα ενεργά ως εκπρόσωπος του Γραφείου Δημάρχου κ.Νίκου Χαρδαλιά  ενώ με δική μου πρωτοβουλία ανέλαβα την καλλιτεχνική παρουσίαση των εκδηλώσεων για την προβολή του Φεστιβάλ στο κοινό.    Η ανάγκη της προσφοράς και της ελπίδας μας ανήκει για να ζούμε πιο όμορφα και πιο ελπιδοφόρα στην καθημερινότητα μας. Ανοίγει το παιχνίδι για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.....σαν τις ανθρώπινες σχέσεις...με αναμέτρηση  το μοίρασμα των συναισθημάτων, των προτιμήσεων, των οραματισμών, των ονείρων, των ελπίδων για το μέλλον και των φόβων για τα αποτελέσματα του παρελθόντος. Ας κάνουμε το μεγάλο βήμα της ανατροπής με σκληρή δουλειά και τόλμη.
Φιλικά
Ξένια ΓεωργιάδουΥποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Βύρωνα – "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΓΩΓΟΣ
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου