Life Actions by Nikos Doulamis & Xenia Georgiadou - Facebook

Life Actions by Nikos Doulamis & Xenia Georgiadou - Facebook
Life Actions by Nikos Doulamis & Xenia Georgiadou - Facebook

Translation

Νυχτερινό Τραγούδι

Νυχτερινό Τραγούδι
Περδικάρης Αντώνης

HPA

HPA
Hellenic Pilots Association

ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.

Επισκεψεις

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010Mαχητικότητα
.....γράφει η Ξένια Γεωργιάδου.....
Η ετυμολογία λείπει. Δεν δείξαμε μαχητικότητα» ... αλλά πρέπει να έχουμε πάντα μαχητικότητα και διάθεση, κάτι που δεν δείξαμε μέχρι σήμερα. Λείπει ο ορισμός. Για τον λόγο αυτό επέλεξα ως τρίπτυχο της προσπάθειας μου το Ήθος και την Ιδεολογία μου..την Αγωνιστικότητα μου.....για να αλλάξω απλά τους όρους της λογικής που σε επηρεάζει. Χρειάζεται να έχουμε θέληση και μαχητικότητα για την οποία δεν αμφιβάλλω και σαν άλλο στοιχείο να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι τους. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι παραλόγου στην έξαρση της αποτελεσματικότητας. Σοβαρότητα, μαχητικότητα και συγκέντρωση . Ενα απολογισμό του βασικού σταδίου με όλα τα νέα μαζεμένα σε μία ηλεκτρονική σελίδα να διαχέουν την προτεινόμενη λύση στην ετυμηγορία της τολμηρής μας προσπάθειας....τόλμησα και έδωσα την ώθηση στην πρόσκρουση του αραχνούφαντου ιστού τους. Η μαχητικότητα μας τους έδωσε το βαθμό....οριστική η ετυμηγορία τους..... ενθουσιώδης..... αμυντική και επιθετική. Είναι κάτι που αποδεικνύεται ποκιλοτρόπως......... τις ευθύνες τις έχουμε απέναντι μας και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας με τον ίδιο ζήλο, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μαχητικότητα....και που τις περισσότερες φορές αρνούμαστε την έκβαση τους. Εμένα η άποψή μου είναι ότι με την μαχητικότητά & με το σθένος μου θα έχει πετύχει αφού τελικά με οδηγήσει στην έκσταση. Ο ασθενής είναι αποφασισμένος να πολεμήσει και να νικήσει.......κρατάει θετική στάση και ελπίζει. Συνήθως ψάχνει μόνος του για να συλλέξει όσες δυνάμεις τον εγκατέλειψαν. Συνδυασμός υπακοής...μηχανικής κίνησης και μαχητικότητας. Εξωτερικά χαρακτηριστικά του τύπου. Ελαττώματα αποκλεισμού από εκθέσεις.Εκθέσεις με ζωγραφισμένους τους κωδικούς στους πίνακες μας.Κωδικούς όμως που ικανοποιούν τις προσπάθειες μας με τη μαχητικότητα και τη δύναμη που επέβαλαν ... Η μαχητικότητα αυτή έφερε και το τέρμα αφού η δύναμη και το πεπρωμένο σε διατήρησαν σε υψηλότερη κλίμακα συντονισμού....
Δεν βασιζόμαστε σε έναν ή δύο συμμάχους της έντασης αλλά διαθέτουμε στοιχεία όπως η μαχητικότητα ...η δυναμική η ομοιογένεια και η έλξη........ πολλά και αναπάντητα τα ερωτηματικά.... η επιμονή το κύριο χαρακτηριστικό της ελπίδας για την εξέλιξη της νίκης..... Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η δύναµη το πάθος για την εντολή της ολοκλήρωσης στην πιο επιτυχημένη διορατικότητα του αντιπάλου που ξέρει να μάχεται......κρατάει την αναπνοή του μέχρι το τέλος ο μάχιμος στρατιώτης...και δεν υποκύπτει σε κριτήρια πάθους για την πολιορκία..... Πιστεύω ότι ο χαρακτήρας, η μαχητικότητα και η δημιουργικότητα, ενός ανθρώπου, είναι πολύ ποιό σπουδαία, παρά ένα χάρτινο δίπλωμα, που παραπέμπει στο χαμένο πόλεμο...... εχθρός του καλού... είναι το καλύτερο.....κάπου εκεί οι απόψεις συγκρούονται με τη δύναμη, την πειθαρχία και την μαχητικότητα.....τόσο εύκολες οι έννοιες να αντιληφθούν αυτό το πλούσιο περιεχόμενο τους ....απρόβλεπτη αγωνιστικότητα.Η δυνατή διαίσθηση μας...εξασφαλίζει τη διαδικασία εκγύμνασης....και οριστικοποιεί τις αντιλήψεις της περιθωριοποίησης.....άλλαξαν τα πράγματα...σκλήρυναν οι εποχές....όμως δεν καταφέρνουν να σταθούν δυνατές οι καταδιώξεις για το θήραμα μέχρι να φτάσει ο κυνηγός να το σκοτώσει......ρισκάρεις για το τέλος του αγώνα. Την δική σου θέληση...αυθορμητισμό..... υπομονή.... μαχητικότητα και αυτό το υπέροχο γέλιο όταν προσπαθείς να ξεφύγεις από τα πλοκάμια τους δεν τα έχω ξαναδεί πουθενά.
Σε θαυμάζω και σε σκέφτομαι........ σφοδρότητα δεν θα υπάρξει για σένα.....Κράτησε ψηλά τα δεδομένα επιτυχίας σου. Εκνευρισμός, μαχητικότητα και ανυπομονησία είναι τα χαρακτηριστικά της διέλευσης. Ρίσκο να αποφύγεις να κλείσεις τις συμφωνίες τους. Εγώ θα σε ξεχώριζα μέσα στο πλήθος από την εργατικότητα και την μαχητικότητα σου αλλά πάνω από όλα τον ενωτικό σου χαρακτήρα....... έντονη, οξυμένη και μαχητική είναι αυτή η σύγκρουση που με οδηγούν στην έξαψη σου ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου